Bezárja kapuit a Kölcsey Központ!

Tisztelt Látogatók!

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. a következő intézkedéseket hozta a mai nappal (03.16.) a Magyar Kormány és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának járványügyi utasításaival összhangban:

  • a Kölcsey Központ visszavonásig bezárja kapuit a közönség előtt, így ennek értelmében a Bényi Árpád-terem kiállítása sem látogatható és 2020. március 18. naptól átmenetileg megszűnik a jegyvisszaváltás is!
  • a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által 2020. május 31-ig tervezett eseményeket a szervező lemondja, így például a virágvasárnapi körmenetet, a Nagyerdőn tervezett Majálist, továbbá a gyereknapi programsorozatot sem tartjuk meg!
  • a Debreceni Tavaszi Fesztivál programjaira, illetve más rendezvényekre korábban jegypénztárunkban személyesen megvásárolt belépőjegyek visszaváltására a kialakult helyzet miatt egy későbbi időpontban lesz lehetőség, mely időpontról honlapunkon adunk tájékoztatást.
  • Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy ezen esetekben nem utalásra kerül sor, mivel az IT nem rendelkezik sem az ügyfél bankszámlaszámával, sem bankkártya adataival, hanem a banki partner kap utasítást a banki tranzakció „visszafordítására”. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az Interticket email tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlán.

A mai nappal (03.17.) hatályba lépett intézkedések visszavonásig érvényesek!

Megértésüket köszönjük!