Közlemény a koronavírus-helyzettel kapcsolatban

Tisztelt Látogatóink! Kedves Jegyvásárlók!

A magyar Kormány és az Operatív Törzs 2020. március 11-én (szerdán) Magyarország egész területére kihirdetett, és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghozott intézkedési terv értelmében a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. azonnali hatállyal felfüggeszti a zárt térben 100, szabad térben 500 fő feletti rendezvények megtartását.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a Debreceni Tavaszi Fesztivál (március 22-31.) valamennyi programja elmarad. Az előadásokra megvásárolt jegyek április 30-ig a vásárlás helyszínén visszaváltásra kerülnek. Határidőn túl a jegyek visszaváltására nincs lehetőség, mellyel kapcsolatban szíves megértésüket köszönjük!

Az interneten vásárolt jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek. Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen esetekben nem utalásra kerül sor, mivel az IT nem rendelkezik sem az ügyfél bankszámlaszámával, sem bankkártya adataival, hanem a banki partner kap utasítást a banki tranzakció „visszafordítására”. Jegyrendszer szolgáltató partnerünk, az Interticket email tájékoztatást fog küldeni a visszatérítési folyamat indítását követően. Kérjük vegye figyelembe, hogy az összeget a bank 30 napon belül, külön értesítés nélkül írja jóvá a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlán.

Az Apolló Mozi március 12-i hatállyal visszavonásig mindhárom termében felfüggeszti vetítéseit, a helyszínen értékesített jegyeket március 20-ig a mozi jegypénztárában visszaváltják. A Simplepay rendszerén keresztül előzetesen értékesített jegyek automatikusan visszaváltásra kerülnek.

A Kölcsey Központ – a zárt térben 100 fős korlátozás feltételeit maradéktalanul betartva -, nyitvatartási időben továbbra is fogadja a látogatókat.
Az intézmény mosdóiban fertőtlenítő kézmosó szerek, közösségi tereiben kézfertőtlenítésre alkalmas készülékek kerültek kihelyezésre. Arra kérünk minden kedves érdeklődőt, hogy kiállításainkat saját illetve családtagjaik, valamint környeztük egészségének megőrzése érdekében nagyon tudatosan látogassák!

A most kihirdetett döntések annak érdekében kerültek meghozatalra, hogy a járvány szélesebb körben történő elterjedését megakadályozzuk. Ezek és az esetlegesen a jövőben bejelentésre kerülő intézkedések járnak, illetve járhatnak korlátozó hatással, de egyetlen motivációja van: a város polgárai, intézményeink-, valamint rendezvényeink látogatói egészségének megőrzése.

Későbbi programjaink (Bor-és Jazznapok, Debreceni Virágkarnevál) jegyértékesítése folyamatos!
A Nagyerdei Szabadtéri Játékok előadásainak jegyértékesítését előzetes terveinknek megfelelően rövidesen megkezdjük.

A kihirdetett veszélyhelyzettel kapcsolatos változások esetén azonnali hatállyal a szükséges intézkedéseket megtesszük és arról tájékoztatást adunk!

További információ honlapjainkon, illetve közösségi média felületeinken!